Ohjelmistossa

Maailman ympäri 80 päivässä

HUOM! ENSI-ILTA 25.6. SIIRRETTY TEKNISTEN ONGELMIEN VUOKSI KESKIVIIKOLLE 30.6. KLO 14. KATSO ALTA PERUUNTUNEET ESITYKSET. ENSI-ILLAN SIIRTÄMINEN EI VAIKUTA HEINÄ- JA ELOKUUN ESITYKSIIN. OLEMME ASIASTA YHTEYDESSÄ LIPUN OSTANEISIIN. PAHOITTELEMME MAHDOLLISTA HARMIA.

 

3-103-vuotiaille
Kesto noin 1h 40 min sisältäen väliajan.

Ohjaus ja dramatisointi: Janne Kuustie

Musiikki: Mikko Karjalainen

Nuket: Tua Hautamäki (Kokkolan kaupunginteatteri)

Puvustus: Tarja Pekkala

Lavastus: Annina Nevantaus (Kokkolan kaupunginteatteri)

Tarpeisto: Reetta Kinnunen (Kokkolan kaupunginteatteri)

Ääniteknikko: Ronja Uusitalo

Rooleissa: Leena Aronen, Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto ja Eero Ojala

Tuotanto: Reija Korkatti (teatteri Akseli Klonk)

Maailman ympäri 80 päivässä on fyysistä teatteria, musiikkia ja nukketeatteria yhdistelevä koko perheen esitys. Näytelmässä englantilainen herrasmies Phileas Fogg on lyönyt vetoa 20 000 puntaa, että hän kiertää maapallon 80 päivässä. Phileas Foggin onnistumiseen ei usko kukaan… paitsi hänen palvelijansa Passepartout. 80 päivän aikana käydään mm. maassa, jossa kasvaa pyramideja, maassa, jossa hakataan halkoja käsin ja maassa, jossa on aina tungos. 80 päivän aikana tavataan mm. Prinsessa A, joka on hieman ujo, Norsu, joka on puoliksi villi ja Salapoliisi Fix, joka on tunnettu suurenmoisesta vainustaan. 80 päivän aikana matkustetaan laivoilla, junilla ja hiekkasurffilaudoilla.

Itseluottamuksesta, tahdonvoimasta, käytöstavoista ja avarista katseista kertova Maailman ympäri 80 päivässä on Jules Vernen rakastettu klassikko, jossa kiperien tilanteiden lisäksi hihitetään paljon. Tänä kesänä Hupisaarten teatteri täyttyy mukaansa tempaavasta musiikista, oivaltavasta olemisesta ja mukavasta menosta.

Ensiesitys Hupisaarten teatterilla 30.6.2021 klo 14.00. Esitykset 16.8. saakka. Teatterille on esteetön kulku pääsisäänkäynniltä.
Lipun hinta 15 €, perhelippu 48 € (2 aikuista + 2 lasta). Esityksiin käy Kaikukortti. Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta.

Liput ovat saatavilla osoitteesta http://www.ticketmaster.fi. Lippuja voi käydä ostamassa myös Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, osoitteesta Hallituskatu 7. Valveen lippumyymälä on avoinna ke-pe klo 16-19 ja la-su klo 14-18. Lippuja on saatavilla ennen esityksiä Hupisaarten teatterilta. Ilmoitamme mahdollisesti loppuunmyydyistä esityksistä teatterin kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

24.6.–3.8.2021 Valve on kesätauolla. Tällöin lipunmyynti nettikaupasta ja Hupisaarten teatterilta ennen esityksiä. Ticketmasterilla lippujen hintaan lisätään käsittelykulut 2,50 – 3 euroa.
Katsojia palvelee teatterikahvila. Kahvilassa käytössä korttimaksu. Haluamme toimia vastuullisesti. Ennakkoon lippuja on myynnissä 150 per esitys. Jos tilanne helpottaa, vapautamme lisää paikkoja myyntiin. Huolehdimme teatterilla turvaväleistä ja käsihygieniasta. Kasvomaskia on hyvä käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Saavuthan teatteriin vain terveenä.
Muut esitykset:

maanantai 28.6. klo 17PERUTTU
tiistai 29.6. klo 17PERUTTU
keskiviikko 30.6. klo 14 – UUSI ENSI-ILTA
torstai 1.7. klo 17
perjantai 2.7. klo 17

maanantai 5.7. klo 17
tiistai 6.7. klo 17
keskiviikko 7.7. klo 17
torstai 8.7. klo 17
perjantai 9.7. klo 13

maanantai 9.8. klo 17
tiistai 10.8. klo 17
keskiviikko 11.8. klo 17
perjantai 13.8. klo 14

maanantai 16.8. klo 10