Ohjelmistossa

Maailman ympäri 80 päivässä

3-103-vuotiaille
Kesto noin 1h 40 min sisältäen väliajan.

Ohjaus ja dramatisointi: Janne Kuustie

Musiikki: Mikko Karjalainen

Nuket: Tua Hautamäki (Kokkolan kaupunginteatteri)

Puvustus: Tarja Pekkala

Lavastus: Annina Nevantaus (Kokkolan kaupunginteatteri)

Tarpeisto: Reetta Kinnunen (Kokkolan kaupunginteatteri)

Ääniteknikko: Ronja Uusitalo

Rooleissa: Leena Aronen, Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto ja Eero Ojala

Tuottaja: Reija Korkatti

Maailman ympäri 80 päivässä on fyysistä teatteria, musiikkia ja nukketeatteria yhdistelevä koko perheen esitys. Näytelmässä englantilainen herrasmies Phileas Fogg on lyönyt vetoa 20 000 puntaa, että hän kiertää maapallon 80 päivässä. Phileas Foggin onnistumiseen ei usko kukaan… paitsi hänen palvelijansa Passepartout. 80 päivän aikana käydään mm. maassa, jossa kasvaa pyramideja, maassa, jossa hakataan halkoja käsin ja maassa, jossa on aina tungos. 80 päivän aikana tavataan mm. Prinsessa A, joka on hieman ujo, Norsu, joka on puoliksi villi ja Salapoliisi Fix, joka on tunnettu suurenmoisesta vainustaan. 80 päivän aikana matkustetaan laivoilla, junilla ja hiekkasurffilaudoilla.

Itseluottamuksesta, tahdonvoimasta, käytöstavoista ja avarista katseista kertova Maailman ympäri 80 päivässä on Jules Vernen rakastettu klassikko, jossa kiperien tilanteiden lisäksi hihitetään paljon. Tänä kesänä Hupisaarten teatteri täyttyy mukaansa tempaavasta musiikista, oivaltavasta olemisesta ja mukavasta menosta.