Ohjelmistossa

Carola – sydämeen jäi soimaan

HUOM! ENSI-ILTA 23.6. SIIRRETTY TEKNISTEN ONGELMIEN VUOKSI TIISTAILLE 29.6. KLO 20. KATSO ALTA PERUUNTUNEET ESITYKSET. ENSI-ILLAN SIIRTÄMINEN EI VAIKUTA 29. JA 30.6. SEKÄ HEINÄ- JA ELOKUUN ESITYKSIIN. OLEMME ASIASTA YHTEYDESSÄ LIPUN OSTANEISIIN. PAHOITTELEMME MAHDOLLISTA HARMIA.

 

Kesto noin 2h sisältäen väliajan

Alkuperäinen käsikirjoitus: Juha Vuorinen

Ohjaus ja dramatisointi: Janne Kuustie

Musiikki: Mikko Karjalainen & työryhmä

Figuurit: Jussi Hukkanen

Puvustus: Tarja Pekkala

Tarpeisto ja lavastus: työryhmä

Ääniteknikko: Ronja Uusitalo

Rooleissa: Leena Aronen, Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto ja Eero Ojala.

Tuotanto: Reija Korkatti (teatteri Akseli Klonk)

Näytelmän oikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat

Carola – sydämeen jäi soimaan on näytelmä karismaattisesta iskelmälaulaja Carola Christina Standertskjöldistä. Janne Kuustien käsikirjoitus pohjautuu Juha Vuorisen käsikirjoitukseen.

Kuka Carola oikeastaan oli? Salaperäisen, tumman äänen takaa löytyi ristiriitojen nainen. Aatelistyttö ja luonnonlapsi. Ujo ja arka, mutta samalla räväkkä ja rohkea. Carolan laulusta huokui hänen suuri intohimonsa: jazz. Se toi esityksiin voimaa, sielukkuutta ja syvyyttä.

Näytelmä toteutetaan Janne Kuustien ohjauksessa tarkalla ja fyysisellä ensemble-tyylillä, jossa jokainen työryhmän jäsen näyttelee, soittaa ja laulaa. Näytelmän aikana kuullaan Carolan unohtumattomia kappaleita, jotka jäävät soimaan sydämeen. Tervetuloa nauttimaan jazzista ja teatterista keskelle kauneinta Oulua.

Ensiesitys Hupisaarten teatterilla 29.6. klo 20.00. Esitykset 16.8. asti. Teatterille on esteetön kulku pääsisäänkäynniltä.
Liput 27 € / opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20 €. Esityksiin käy Kaikukortti. Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta.

Liput ovat saatavilla osoitteesta http://www.ticketmaster.fi. Lippuja voi käydä ostamassa myös Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, osoitteesta Hallituskatu 7. Valveen lippumyymälä on avoinna ke-pe klo 16-19 ja la-su klo 14-18. Lippuja on saatavilla ennen esityksiä Hupisaarten teatterilta. Ilmoitamme mahdollisesti loppuunmyydyistä esityksistä teatterin kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

24.6.–3.8.2021 Valve on kesätauolla. Tällöin lipunmyynti nettikaupasta ja Hupisaarten teatterilta tuntia ennen esityksiä. Ticketmasterilla lippujen hintaan lisätään käsittelykulut 2,50 – 3 euroa.
Katsojia palvelee teatterikahvila. Kahvilassa käytössä korttimaksu. Carolan esitysten yhteydessä kahvilassa myös anniskelu. Haluamme toimia vastuullisesti. Ennakkoon lippuja on myynnissä 150 per esitys. Jos tilanne helpottaa, vapautamme lisää paikkoja myyntiin. Huolehdimme teatterilla turvaväleistä ja käsihygieniasta. Kasvomaskia on hyvä käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Saavuthan teatteriin vain terveenä.
Muut esitykset:

torstai 24.6. klo 20PERUTTU

maanantai 28.6. klo 20PERUTTU
tiistai 29.6. klo 20 – UUSI ENSI-ILTA
keskiviikko 30.6. klo 20
torstai 1.7. klo 20
perjantai 2.7. klo 20

maanantai 5.7. klo 20
tiistai 6.7. klo 20
keskiviikko 7.7. klo 20
torstai 8.7. klo 20

maanantai 9.8. klo 20
tiistai 10.8. klo 20
keskiviikko 11.8. klo 20
perjantai 13.8. klo 18

maanantai 16.8. klo 13