Ohjelmistossa

Satu K

Satu K on näytelmä vaikeista eroista ja suruista, eron jälkeisistä haasteista ja niistä selviämisestä. Se on myös näytelmä ilosta, ystävyydestä, luottamuksesta ja välittämisestä. Herkän, valoisan ja ammattitaidolla toteutetun näytelmän aikana jännitetään, iloitaan, surraan ja selviydytään onnelliseen loppuun.

Satu K koostuu kolmesta eri tarinasta, jotka muodostavat keskenään kaaren komediasta turvalliseen jännitykseen ja mielikuvituksekkaaseen seikkailuun. Teos tarjoaa kaikenikäisille katsojilleen tuen, lohdun, naurun ja valon muodostaman lämpimän viltin. Monitasoisena se puhuttelee myös aikuisia, joiden täytyy olla rohkeita, vaikka oikeasti kaipaisivat vain lohtua.

Näytelmä pohjautuu oululaisen sanataiteilijan Timo Harjun Satu kameleontille ja muita satuja sinulle -kirjaan, jonka on kuvittanut Nina Haiko (Ensi- ja turvakotien liitto, 2017). Teos on toteutettu yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa.

Kesto: 55 min
6-106-vuotiaille

Ohjaus: Anu Enqvist
Käsikirjoitus Timo Harjun kirjan pohjalta: Janne Kuustie
Rooleissa: Sirpa Grip & Markus Kaarto.
Nuket ja puvustus: Heidi Kesti
Lavastus: Heidi Kesti ja työryhmä
Musiikki: Tuuli Jartti
Kuvat: Tiina Wallin
Tuotanto: Kameleontti-työryhmä, Laura Rekilä, teatteri Akseli Klonk

Kantaesitys 12.10.2019