Liput

Carolan liput 27 € / 20 €. Alennus opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Esityksiin käy Kaikukortti.

Maailman Ympäri 80 päivässä Lipun hinta 15 €, perhelippu 48 € (2 aikuista + 2 lasta). Esityksiin käy Kaikukortti.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta.

Liput ovat saatavilla osoitteesta http://www.ticketmaster.fi. Lippuja voi käydä ostamassa myös Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, osoitteesta Hallituskatu 7. Valveen lippumyymälä on avoinna ke-pe klo 16-19 ja la-su klo 14-18. Lippuja on saatavilla ennen esityksiä Hupisaarten teatterilta. Ilmoitamme mahdollisesti loppuunmyydyistä esityksistä teatterin kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

24.6.–3.8.2021 Valve on kesätauolla. Tällöin lipunmyynti nettikaupasta ja Hupisaarten teatterilta ennen esityksiä. Ticketmasterilla lippujen hintaan lisätään käsittelykulut 2,50 – 3 euroa.
 
Haluamme toimia vastuullisesti. Ennakkoon lippuja on myynnissä 150 per esitys. Jos tilanne helpottaa, vapautamme lisää paikkoja myyntiin. Huolehdimme teatterilla turvaväleistä ja käsihygieniasta. Suosittelemme myös maskin käyttöä.
 

Liput Akseli Klonkin Valvenäyttämön esityksiin 7,5€/kpl. Vierailu- ja festivaaliesitysten lippujen hinnat määräytyvät esityskohtaisesti.Ryhmäalennus yli 30 hlön ryhmille 6 €. Varatessasi lippuja suuremmalle ryhmälle, pyydämme ottamaan ensin yhteyttä suoraan Akseli Klonkin toimistoon.

Kaikkiin Valveen esityksiin liput saatavilla Kulttuuritalo Valveen (Hallituskatu 7) lippumyymälästä.
ke – su klo 12 – 19, Puh. 08 5584 7575

Lipunmyynti arkiaamuesityksiin myös käteisellä Valvenäyttämön ovella ennen esitystä.

Liput Valveen esityksiin myytävänä ennakkoon myös Ticketmasterissa www.ticketmaster.fi. Lipun hintaan lisätään toimituskulut.
Valveen lippumyymälästä liput saa edelleen ilman toimituskuluja.

Kaikukortilla maksutta sisään

Haluatko tulla katsomaan esitystä, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia meille pääsylippuja? Akseli Klonk on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia esityksiimme maksuttomia pääsylippuja.

Jos sinulla on alle 16-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Liput hankitaan Kaikukortilla Kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla 2 lippua/esitys.

Oulun Kaikukortti-verkostossa on lisäksemme mukana on noin 20 kulttuurikohdetta. Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kaikukortilla voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaa. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille – palvelun Kaikukortti-sivulla www.kulttuuuriakaikille.fi/kaikukortti.

Lisätietoa: www.ouka.fi/kaikukortti
Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti
Palaute: kaikukortti@ouka.fi