Liput

Esitysten hinnat löytyvät näytelmäkohtaisilta sivuilta. Vierailu- ja festivaaliesitysten lippujen hinnat ilmoitetaan erikseen. Varatessasi lippuja suuremmalle ryhmälle, pyydämme ottamaan ensin yhteyttä suoraan Akseli Klonkin toimistoon. Räätälöidään ryhmällenne sopiva lippupaketti.

Kaikkiin Valveen esityksiin liput saatavilla Kulttuuritalo Valveen (Hallituskatu 7) lippumyymälästä.
Lippumyymälän aukioloajat ovat nähtävillä Valveen verkkosivuilla, puh. 08 5584 7575.

Liput Valvenäyttämön esityksiin myytävänä ennakkoon www.ticketmaster.fi. Ticketmaster lisää lipun hintaan toimituskulut.
Valveen lippumyymälästä liput saa edelleen ilman toimituskuluja.

Huomioithan, että vuoden 2022 alusta Akseli Klonkin esityksiin Valvenäyttämöllä ei enää ole ovimyyntiä Klonkin toimesta. Voit ostaa lipun Valveen lippumyymälästä ennen esitystä myymälän ollessa avoinna. Esityskalenterista voit etsiä sinulle sopivan esitysajan ja ostaa lipun ennakkoon Valveelta tai netistä.

Kaikukortilla maksutta sisään

Haluatko tulla katsomaan esitystä, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia meille pääsylippuja? Akseli Klonk on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia esityksiimme maksuttomia pääsylippuja.

Jos sinulla on alle 16-vuotias lapsi tai lapsenlapsi, voit hankkia Kaikukortilla maksuttoman lipun myös hänelle silloin, kun tulette yhdessä samaan tapahtumaan. Liput hankitaan Kaikukortilla Kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla 2 lippua/esitys. Hupisaarten kesäteatterin näytöksiin on saatavilla 4 Kaikukortti-lippua / per esitys.

Oulun Kaikukortti-verkostossa on lisäksemme mukana noin 20 kulttuurikohdetta.

Lisätietoa: www.ouka.fi/kaikukortti
Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti
Palaute: kaikukortti@ouka.fi