Liput

Esitysten hinnat löytyvät näytelmäkohtaisilta sivuilta. Vierailu- ja festivaaliesitysten lippujen hinnat ilmoitetaan erikseen. Varatessasi lippuja suuremmalle ryhmälle, pyydämme ottamaan ensin yhteyttä suoraan Akseli Klonkin toimistoon.

Kaikkiin Valveen esityksiin liput saatavilla Kulttuuritalo Valveen (Hallituskatu 7) lippumyymälästä.
ke – to klo 14 – 19 ja pe-su klo 12 – 19. Puh. 08 5584 7575

Lipunmyynti arkiaamuesityksiin myös käteisellä Valvenäyttämön ovella ennen esitystä.

Liput Valveen esityksiin myytävänä ennakkoon myös Ticketmasterissa www.ticketmaster.fi. Ticketmaster lisää lipun hintaan toimituskulut.
Valveen lippumyymälästä liput saa edelleen ilman toimituskuluja

Kaikukortilla maksutta sisään

Haluatko tulla katsomaan esitystä, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia meille pääsylippuja? Akseli Klonk on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia esityksiimme maksuttomia pääsylippuja.

Jos sinulla on alle 16-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Liput hankitaan Kaikukortilla Kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla 2 lippua/esitys.

Oulun Kaikukortti-verkostossa on lisäksemme mukana on noin 20 kulttuurikohdetta. Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kaikukortilla voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaa. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille – palvelun Kaikukortti-sivulla www.kulttuuuriakaikille.fi/kaikukortti.

Lisätietoa: www.ouka.fi/kaikukortti
Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti
Palaute: kaikukortti@ouka.fi