Ohjelmistossa

A. Klonkin Siivotaan & Siivotaan Ky: TEHTÄVÄ SAAPASJALKAKISSA

Tulossa jälleen syksyllä 2022! Ryhmävaraukset teatterin toimistolta.

A. Klonkin Siivotaan & Siivotaan Ky: TEHTÄVÄ SAAPASJALKAKISSA on vauhdikkaan koreografinen välineteatterinäytelmä, jossa kolme siivoojaa kertovat pölynimurin innoittamana sadun tuulimyllyssään mylläävän myllärin nuorimmaisesta pojasta siivousvälineillä.

Tuulisena päivänä myllyssä, mylläri vanhuuteen kuoli. Pojat, joita kolme oli, perivät omaisuuden. Vanhin poika tuulimyllyn sai, keskimmäinen aasin ja nuorimmainen sai kissan, kun ei ollut enää muutakaan… Mitä minä teen kissalla? Mitä?

Kissa ei tietenkään ollut mikä tahansa kissa, vaan kissa, joka osasi puhua ja joka halusi saappaat. Ja kun kissa sai saappaat, saivat monia yllätyksiä kokea mm. Kuningas, peltopyyt, Prinsessa, noita ja tietenkin myllärin pojista nuorin.

Ikäsuositus: 3-13-vuotiaille

Näytelmän kesto: 30 min

Kirjoittanut: Perrault-Grimm-Kuustie

Ohjaus: Janne Kuustie

Musiikki: Riku Kangas

Rooleissa: Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi ja Markus Kaarto

Tarpeisto: työryhmä

Valvenäyttämölle on esteetön kulku.

Liput 8 €. Esityksiin käy Kaikukortti (paikkoja rajoitetusti).