Esityskalenteri

Carola - sydämeen jäi soimaan

Carola – sydämeen jäi soimaan on Tuija Wuori-Tabermannin kirjaan ja Juha Vuorisen dramatisointiin pohjautuva näytelmä karismaattisesta iskelmälaulaja Carola Christina Standertskjöldistä. Näytelmän on ohjannut ja dramatisoinut Janne Kuustie.

Kuka Carola oikeastaan oli? Salaperäisen, tumman äänen takaa löytyi ristiriitojen nainen. Aatelistyttö ja luonnonlapsi. Ujo ja arka, mutta samalla räväkkä ja rohkea. Carolan laulusta huokui hänen suuri intohimonsa: jazz. Se toi esityksiin voimaa, sielukkuutta ja syvyyttä. Esityksessä kuullaan Carolan unohtumattomia kappaleita, jotka jäävät soimaan sydämeen.

23/06/2021 - klo 20:00 - 22:00
Maailman ympäri 80 päivässä

Maailman ympäri 80 päivässä on fyysistä teatteria, musiikkia ja nukketeatteria yhdistelevä koko perheen esitys. Maailman ympäri 80 päivässä – nukketeatterinäytelmä perustuu Jules Vernen klassikkoteokseen. Näytelmässä englantilainen herrasmies Phileas Fogg on lyönyt vetoa 20 000 puntaa, että hän kiertää maapallon 80 päivässä. Phileas Foggin onnistumiseen ei usko kukaan… paitsi hänen palvelijansa Passepartout. 80 päivän aikana käydään mm. maassa, jossa kasvaa pyramideja, maassa, jossa hakataan halkoja käsin ja maassa, jossa on aina tungos. 80 päivän aikana tavataan mm. Prinsessa A, joka on hieman ujo, Norsu, joka on puoliksi villi ja Salapoliisi Fix, joka on tunnettu suurenmoisesta vainustaan. 80 päivän aikana matkustetaan laivoilla, junilla ja hiekka surffilaudoilla.

Itseluottamuksesta, tahdonvoimasta, käytöstavoista ja avarista katseista kertova Maailman ympäri 80 päivässä on Jules Vernen rakastettu klassikko, jossa kiperien tilanteiden lisäksi hihitetään paljon. Mukaansa tempaavaa musiikkia, oivaltavaa olemista ja menoa mukavaa.

25/06/2021 - klo 12:00 - 14:00