Ohjelmistossa

Toiset meistä – musiikkinäytelmä

Kantaesitys 22.6.2022 Hupisaarten teatterilla! Liput myynnissä nyt!

Toiset meistä – musiikkinäytelmä loistavasta iskelmälaulajasta Laila Kinnusesta. Näytelmä jatkaa Akseli Klonkin trilogiaa vahvoista naisista musiikkialalla.

Laila oli useiden tyylilajien kuningatar, jonka tulkinnat maailmanmusiikin klassikoista eri kielillä muistetaan edelleen. Samalla Laila oli ihminen, jonka elämää varjostivat lapsuus sota-aikana ja epäonniset rakkaudet.

Näytelmä toteutetaan edeltäjänsä tavoin ensemble-tyylillä, jossa jokainen työryhmän jäsen näyttelee, soittaa ja laulaa. Näytelmän aikana Hupisaaret täyttyvät ikimuistoisista kappaleista.

Kesto: 2,5 h sisältäen väliajan. Väliajalla katsojia palvelee baari ja kahvila.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Kuustie

Musiikin sovitus ja toteutus: työryhmä

Pukusuunnittelu ja pukujen valmistus: Jenna Kauppi

Tarpeisto ja lavastus: Joonas Haataja ja työryhmä

Figuurien suunnittelu ja valmistus: Nanna Nieminen

Ääni- ja valoteknikko: Ronja Uusitalo

Tuotantoassistentti: Viivi Ojanen

Grafiikka, valokuvat ja juliste: Noora Lukkarila

Laila Kinnusen kuvat: Studio Kuvasiskojen kokoelma, Museovirasto.

Rooleissa: Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto, Anna-Kaisa Kettunen ja Lauri Sallamo

Muut esitysajat löydät esityskalenterista.

Tietoa teatterille saapumisesta: Hupisaarten teatteri sijaitsee osoitteessa Hupisaartenpolku 31, keskellä Hupisaarten kaupunginpuistoa. Teatterille ei voi autoilla. Kannustamme yleisöä saapumaan paikalle pyöräillen, rullaten tai kävellen. Oulun joukkoliikenteellä voi myös hurauttaa lähelle teatteria.

 
Teatterisaari on esteetön. Lipunmyynti, kahvila ja baari avataan tuntia ennen esityksiä. Kahvilassa ja baarissa käytössä vain korttimaksu. Jos päivä on kolea, kannattaa mukaan varata lämmin takki – ulkoilmakatsomo on katettu, joten pientä sadetta ei tarvitse pelätä.
 
Yleisö pääsee katsomoon muutamaa minuuttia ennen esityksiä. Huomioidaan odotellessa turvavälit eikä kiirehditä – kaikki pääsevät kyllä katsomoon ennen näytelmän alkua.
 
Liput 28/20 € saatavilla Ticketmasterin toimipisteistä ja nettikaupasta, Valveen lippumyymälästä ja tuntia ennen päivän esityksiä Hupisaarten teatterin lippuluukulta. Alennus opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Esityksiin käy Kaikukortti (paikkoja rajoitettu määrä). Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta sähköpostilla. Ticketmaster lisää lipun hintaan käsittelykulut ja toimitusmaksun. Liput ilman lisäkuluja Valveen lippumyymälästä ja Hupisaarten teatterilta.

Yhteistyössä