Ohjelmistossa

Hurjan Hauska Autokirja

Ensi-ilta 19.6.2022 Hupisaarten teatterilla

Hurjan Hauskassa Autokirjassa nukketeatterin lajit vaihtelevat tarinoiden edetessä toiseen, kuitenkin sulautuen opettavaisiksi ja uusia ajatuksia herättäviksi näytelmän osioiksi. Mauri Kunnaksen nerokkaita jekkuja ja kuvallisia ideoita tuodaan esille näytelmässä lavastuksen, nukkien, liikkeen sekä Akseli Klonkille tyypillisen voimakkaan toiminnallisen ilmaisun kautta.

Kesto: 1 h 30 min sisältäen väliajan. Väliajalla katsojia palvelee kesäkahvila.
Ikäsuositus: 3-103-vuotiaille

Kirjoittanut: Mauri Kunnas

Dramatisointi & ohjaus: Janne Kuustie

Lavastus ja nuket: Virpi Tanskanen, Satu Wiinikka ja Joonas Haataja

Musiikki ja sovitus: Anna-Kaisa Kettunen ja työryhmä

Puvustus: Jenna Kauppi

Ääniteknikko: Ronja Uusitalo

Tuotantoassistentti: Viivi Ojanen

Grafiikka, valokuvat ja juliste: Noora Lukkarila

Lavakuvat: Veera Uutinen

Rooleissa: Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto ja Anna-Kaisa Kettunen

Esitysoikeus: Agency North

Tietoa teatterille saapumisesta: Hupisaarten teatteri sijaitsee osoitteessa Hupisaartenpolku 31, keskellä Hupisaarten kaupunginpuistoa. Teatterille ei voi autoilla. Kannustamme yleisöä saapumaan paikalle pyöräillen, rullaten tai kävellen. Oulun joukkoliikenteellä voi myös hurauttaa lähelle teatteria.