Ohjelmistossa

Iloiset aapiskuvat

Tulossa jälleen syksyllä 2022! Ryhmävaraukset teatterin toimistolta.

Kuvallinen liiketeatterinäytelmä yhdelle tanssijalle. Aleksander Lindebergin klassikkokuvakirjaan Iloiset aapiskuvat (WSOY, 1965) perustuvassa näytelmässä yhdistyvät tanssillinen liike, Mikko Karjalaisen ihastuttava musiikki sekä Lindebergin Rudolf Koivu -palkitut kuvat. Esityksen aikana kirjainten taika tulee katsojille tutuksi tanssin, ilma-akrobatian ja laulun siivittämänä.

3-103-vuotiaille

Kesto 30 min

Ohjaus ja käsikirjoitus: Janne Kuustie

Musiikki: Mikko Karjalainen

Roolissa: Anna-Leena Järvi

”Esiintyjä Anna-Leena Järvi taipuu akrobatiaan, rokkaamaan, räppäämään ja jumppaamaan Mikko Karjalaisen esitykseen säveltämän musiikin mukana. – – Iloiset aapiskuvat tarjoaa silmäkarkkia ja rokkia reppuun aakkosia ja öökkösiä vielä opetteleville. Se sopii ikään katsomatta kaikille sanataiteen ja kuvitustaiteen ystäville. Esitys on piristävä pop up -aakkospläjäys ja samalla myös opettavainen kirjallinen siksakki.” – Eeva Kauppinen, Kaleva.

Kantaesitys 3.3.2022.

Lipun hinta 8 €. Esityksiin käy Kaikukortti. Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta.