Ohjelmistossa

Prinssi Charlesin tunne

Suositusikäraja 13 vuotta.

Kesto 1 h 20 min.

Näytelmä perustuu Liv Strömquistin Prins Charles känsla -sarjakuvaan. Suomeksi teoksen on julkaissut kustannusosakeyhtiö Sammakko nimellä Prinssi Charlesin tunne (2017). Strömquistin sarjakuvien tapaan myös näytelmä on visuaalinen ja purevan humoristinen elämys, joka kyseenalaistaa riemukkaasti länsimaisen yhteiskunnan rakkauskäsityksiä kysymällä, onko rakkauden aina oltava kärsimystä? Miksi naisten vihaaminen naurattaa? Ja, kuten eurodance-artisti Haddaway osuvasti kysyi: what is love?

”Anu Enqvistin ja Janne Kuustien ohjaama Suomen kantaesitys on Tapaus. – – Esitys on yhtä täynnä oikeita ja kieroja tunteita kuin pohjana oleva sarjakuva. – – Klonkin naiset bitch-läppäävät faktoilla katsojaa monta kertaa nenukkaan.” Eeva Kauppinen, Kaleva.

Liput 18/12 €. Alennus opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Esityksiin käy Kaikukortti. Ryhmävaraukset ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta. Valvenäyttämölle (Kulttuuritalo Valveen toinen kerros) on esteetön kulku.

Pohjois-Pohjanmaan rahasto on tukenut työryhmän työskentelyä.

Katso tarkemmat esitysajat esityskalenterista.

Käsikirjoitus Helena Kulmalan suomennoksen pohjalta: Anu Enqvist ja Janne Kuustie

Ohjaus: Anu Enqvist ja Janne Kuustie

Äänimaailma ja musiikki: Tuuli Jartti

Lavastus ja tarpeisto: Nanna Nieminen, Joonas Haataja ja työryhmä

Puvustus: Jenna Kauppi

Rooleissa: Anu Enqvist, Sirpa Grip, Anna-Leena Järvi ja Anna-Kaisa Kettunen

Valo- ja ääniajo: Jake Ronimus

Grafiikka, valokuvat ja juliste: Noora Lukkarila

Tuottaja: Reija Korkatti