Monologikilpailu

 

21. VALTAKUNNALLINEN MONOLOGIKILPAILU.  3.-4.3.2018 OULU

 

Haku valtakunnalliseen monologikilpailuun on nyt auki. Kilpailuun voi hakea sähköpostitse esitystallenteella, jonka voi lähettää osoitteeseen akseliklonk@gmail.com. Viestissä tulee kertoa esityksen tekniset tiedot ja lyhyt esittely monologista valokuvineen. Monologikilpailu on avoinna niin ammattilaisille kun harrastajillekin. Monologin kestoa tai esitysmuotoa ei ole rajattu. Esityksen kieli on oltava joko suomi, ruotsi tai saame. Haku on auki 17.1.2018 klo 15.00 asti. Loppukilpailuun valitut julkaistaan 19.1.2018, jolloin alkaa myös kilpailun lipunmyynti. Monologit kilpailuun valitsee Teatteri Akseli Klonkin johtaja Janne Kuustie. Loppukilpailussa näytellään livenä. Monologikilpailun pääpalkintona on 3000 € stipendi.

 

Aikaisemmin 20 kertaa Pieksämäellä järjestetty Monologikilpailu  siirtyy kahden välivuoden jälkeen Ouluun yhdessä Teatterimaraton-festivaalin kanssa. Järjestämisvastuun ottavat ensimmäisen monologikilpailun perustaja Janne Kuustie, Teatteri Akseli Klonk sekä viimeiset 11 vuotta tapahtumaa järjestänyt Saku Heinonen.

 

Kilpailuun tuli hakemuksia yhteensä 37, joista loppukilpailuun valittiin 13. Ohjelmisto julkaistaan ensi viikolla, ja silloin avataan myös kilpailun lipunmyynti.

 

Kiitos kaikille mukaanhakeneille! Kaikki hakeneet ovat saaneet tänään meiltä sähköpostia, mikäli postia ei ole kuulunut, voit olla yhteydessä joko täällä tai sähköpostissa.

 

Kilpailuun valitut esiintyjät + monologit (lisätiedot esityksistä julkaisemme myöhemmin)

 

Markus Kaarto - SIKAMAKEETA

Annina Rokka - SOTALAPSI

Kimmo Hirvenmäki - MILJOONA HYVÄÄ SYYTÄ

Topi Mikkola - LAPIN PUNAISET HANGET

Otto Rokka - ESKAPISTI

Irene Tikka - LAHJA

Manoel Pinto - MAAHANMUUTTAJAN POIKA

Pirkko Uitto - KUKA LOHDUTTAISI NYYTIÄ

Regina Launivuo - KOLME

Thomas Pryke - 40 NOT DEAD YET

Eeva Putro - MIRKKA

Kati Keskihannu - KIRJEITÄ KUOLEMALLE

Jussi Lankoski - KOSTAJA

 

Tiedustelut monologikilpailusta akseliklonk@gmail.com tai Janne Kuustie 0400 963145

 

Akseli Klonk, Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Finland, Puh. 050-316 6488, akseliklonk(at)gmail.com