Monologikilpailu

HAKU AUKI: 22. VALTAKUNNALLINEN MONOLOGIKILPAILU 8.-10.2.2019 OULUSSA


Hakuaikaa on jatkettu 31.10.2018 asti.

 

Kilpailuun voi hakea sähköpostitse esitystallenteella, jonka voi lähettää osoitteeseen akseliklonk(at)gmail.com. Viestissä tulee kertoa esityksen tekniset tiedot ja lyhyt esittely monologista valokuvineen. Liittäkää mukaan myös hakijan lyhyt esittely.

 

Monologikilpailu on avoinna niin ammattilaisille, kuin harrastajillekin. Monologin kestoa tai esitysmuotoa ei ole rajattu. Esityksen kielenä on oltava joko suomi, ruotsi tai saame. Loppukilpailuun valitut julkaistaan marraskuussa 2018. Monologit kilpailuun valitsee Teatteri Akseli Klonkin johtaja Janne Kuustie. Loppukilpailu järjestetään Kulttuuritalo Valveella ja loppukilpailussa näytellään livenä. Monologikilpailun pääpalkintona on 3000 € stipendi.

 

Aikaisemmin 20 kertaa Pieksämäellä järjestetty Monologikilpailu siirtyi vuonna 2018 kahden välivuoden jälkeen Ouluun yhdessä Teatterimaraton-festivaalin kanssa. Tapahtuman järjestävät ensimmäisen monologikilpailun perustaja Janne Kuustie, Teatteri Akseli Klonk sekä viimeiset 11 vuotta tapahtumaa järjestänyt Saku Heinonen.

 Menneet monologikilpailut:

 

Akseli Klonk, Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Finland, Puh. 050-316 6488, akseliklonk(at)gmail.com