Monologikilpailu

HAKU AUKI: 23. VALTAKUNNALLINEN MONOLOGIKILPAILU  7.-9.2.2020 OULUSSA

 

Haku on käynnissä 16.9. alkaen ja päättyy 31.10. klo 16.00.

 

Hakeminen tapahtuu sähköpostitse. Sähköpostissa tulee kertoa

 

esityksen lyhyt esittely

esityksen tekniset tiedot (mitä tekniikkaa tarvitaan järjestäjän puolesta, mitä esiintyjä tuo itse, pystytys- ja purkuaika, tilavaatimus)

hakijan lyhyt esittely

painokelpoisia kuvia esityksestä

esitystallenne

 

Hakemus ja esitystallenne tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen

akseliklonk@gmail.com

 

Jos toimitatte tallenteen postise, mainitkaa se hakemuksessa.

Postitse esitystallenteen voi toimittaa osoitteeseen:

 

Nukketeatteriyhdistys Akseli Klonk ry

PL 42

90015 OULUN KAUPUNKI

 

 

Valtakunnallinen Monologikilpailu on avoinna sekä ammattilaisille että harrastajille. Monologin kestoa tai esitysmuotoa ei ole rajattu. Esityksen kielenä on oltava joko suomi, ruotsi tai saame. Loppukilpailuun valitut julkaistaan marraskuussa 2019. Monologit kilpailuun valitsee Teatteri Akseli Klonkin johtaja Janne Kuustie. Loppukilpailu järjestetään Kulttuuritalo Valveella ja loppukilpailussa näytellään livenä. Monologikilpailun pääpalkintona on 3000 € stipendi. Monologikilpailun voittajan valitsee teatterialan ammattilaisista koostuva raati. Lisäksi jaetaan muita stipendejä. Vuonna 2019 kilpailun voitti Pinja Hahtola monologilla Eino Leinon eksät- enemmän ja vähemmän muusina. Toisena oli Juha Valkeapään Juha Biitsillä ja kolmanneksi tuli Jussi Lankosken Valkoisen miehen taakka. Finaalissa oli 16 kilpailijaa ja raatina finaalissa toimi Ahti Ahonen, Nazia Asif, Saku Heinonen, Janne Kuustie, Anna-Mari Laulumaa, Maria Säkö sekä Juha Vuorinen

 

 

Aikaisemmin 20 kertaa Pieksämäellä järjestetty Monologikilpailu siirtyi vuonna 2018 kahden välivuoden jälkeen Ouluun yhdessä Teatterimaraton-festivaalin kanssa. Tapahtuman järjestävät ensimmäisen monologikilpailun perustaja Janne Kuustie, Teatteri Akseli Klonk sekä viimeiset 12 vuotta tapahtumaa järjestänyt Saku Heinonen.

 

 

Akseli Klonk, Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Finland, Puh. 050-316 6488, akseliklonk(at)gmail.com