Liput

 

HUOM! Hupisaarten teatterin esityksiin heinä-elokuussa lipunmyynti ennen esitystä käteisellä sekä ennakkoon Ticketmasterista.

 

Liput Akseli Klonkin esityksiin 7,5€/kpl. Vierailu- ja festivaaliesitysten lippujen hinnat määräytyvät esityskohtaisesti.

Kuoleman nimi on Saab 96 liput 18 /13 /8 €

 

Ryhmäalennus yli 30 hlön ryhmille 6 €. Varatessasi lippuja suuremmalle ryhmälle, pyydämme ottamaan ensin yhteyttä suoraan Akseli Klonkin toimistoon.

 

Kaikkiin Valveen esityksiin liput saatavilla Kulttuuritalo Valveen (Hallituskatu 7) lippumyymälästä.

ke - su klo 12 - 19,  Puh. 08 5584 7575

 

Liput Valveen esityksiin myytävänä ennakkoon myös Ticketmasterissa www.ticketmaster.fi . Lipun hintaan lisätään toimituskulut.

Valveen lippumyymälästä liput saa edelleen ilman toimituskuluja.

 

Kaikukortilla maksutta sisään

Haluatko tulla katsomaan esitystä, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia meille pääsylippuja? Akseli Klonk on mukana Oulun Kaikukortti-verkostossa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia esityksiimme maksuttomia pääsylippuja.

Jos sinulla on alle 16-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Liput hankitaan Kaikukortilla Kulttuuritalo Valveen lipunmyynnistä. Kaikukortti-lippuja on saatavilla 2 lippua/esitys.

 

Oulun Kaikukortti-verkostossa on lisäksemme mukana on noin 20 kulttuurikohdetta. Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kaikukortilla voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaa. Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille - palvelun Kaikukortti-sivulla www.kulttuuuriakaikille.fi/kaikukortti.

 

Lisätietoa: www.ouka.fi/kaikukortti

Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti

Palaute: kaikukortti@ouka.fi

 

 

 

 

Akseli Klonk, Hallituskatu 7, 90100 Oulu, Finland, Puh. 050-316 6488, akseliklonk(at)gmail.com